Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Agel E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Risk Assessment of Microbial Problems and Preventive Actions in Food Industry - 2nd Open Seminar Arranged by SAFOODNET - Food Safety and Hygiene Networking Within New Member States and Associated Candidate Countries; FP6-022808-2006 --22 October 2007
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::55ea48358f8fabe5cb168320bb687e2c
https://hdl.handle.net/20.500.12605/19667
https://hdl.handle.net/20.500.12605/19667
Autor:
Agel, E., Dukar, K., Juvancic, M., Kutsar, L., Mackiw, E., Mets, M., Ozturkoglu, S., Var, I., Aksan, E., Özturk, Tarik, Borcakli, M., Wirtanen, Gun
Publikováno v:
Agel, E, Dukar, K, Juvancic, M, Kutsar, L, Mackiw, E, Mets, M, Ozturkoglu, S, Var, I, Aksan, E, Özturk, T, Borcakli, M & Wirtanen, G 2008, Risk assessment of microbial problems and preventive actions in dairy industry . in Risk Assessment of Microbial Problems and Preventive Actions in Food Industry . VTT Technical Research Centre of Finland, VTT Symposium, no. 251, pp. 122-148, Risk Assessment of Microbial Problems and Preventive Actions in Food Industry, Istanbul, Turkey, 22/10/07 . < https://publications.vtt.fi/pdf/symposiums/2008/S251.pdf >
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::5a48f2530434459a560dda7a28400546
https://cris.vtt.fi/en/publications/909d1a36-bdde-4fd4-990d-1e611be4adb4
https://cris.vtt.fi/en/publications/909d1a36-bdde-4fd4-990d-1e611be4adb4
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.