Zobrazeno 1 - 10
of 6 235
pro vyhledávání: '"Agar, E."'
Autor:
Mortensen, Alicja, Aguilar, Fernando, Crebelli, Riccardo, Domenico, Alessandro Di, Frutos, Maria Jose, Galtier, Pierre, Gott, David, Gundert-Remy, Ursula, Lambré, Claude, Leblanc, Jean-Charles, Lindtner, Oliver, Moldeus, Peter, Mosesso, Pasquale, Oskarsson, Agneta, Parent-Massin, Dominique, Stankovic, Ivan, Waalkens-Berendsen, Ine, Woutersen, Rudolf Antonius, Wright, Matthew, Younes, Maged
Publikováno v:
EFSA Journal. Dec2016, Vol. 14 Issue 12, p1-51. 51p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS), Alicja Mortensen, Fernando Aguilar, Riccardo Crebelli, Alessandro Di Domenico, Maria Jose Frutos, Pierre Galtier, David Gott, Ursula Gundert‐Remy, Claude Lambré, Jean‐Charles Leblanc, Oliver Lindtner, Peter Moldeus, Pasquale Mosesso, Agneta Oskarsson, Dominique Parent‐Massin, Ivan Stankovic, Ine Waalkens‐Berendsen, Rudolf Antonius Woutersen, Matthew Wright, Maged Younes, Leon Brimer, Paul Peters, Jacqueline Wiesner, Anna Christodoulidou, Federica Lodi, Alexandra Tard, Birgit Dusemund
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 14, Iss 12, Pp n/a-n/a (2016)
Abstract The EFSA Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS) provides a scientific opinion re‐evaluating the safety of agar (E 406) as a food additive. In the European Union (EU), agar (E 406) has been evaluated by the Scienti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5eaff290ab0d40e18e0e47a7f8c32f55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andre Marcelo Conceição Meneses, Luiz Carlos de Souza, Jane Megid, Carla Cristina Guimarães de Moraes, Adalberto José Crocci, Rosely Bianca Santos
Publikováno v:
Revista Brasileira de Saúde e Produção Animal, Vol 10, Iss 1 (2009)
The rapid slide agglutination test (SAT) was compared to the agar gel immunodiffusion test (AGID) for the canine brucellosis diagnosis in sera submitted or not to the treatment with 2-Mercaptoetanol. Among the 1,072 sera dogs examined in the study, 2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9a4b441cf6945ebb7b5e62f04dbd592
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xavier, M. N., Sant'Anna, F. M., Silva, T. M. A., Costa, E. A., Moustacas, V. S., Merlo, F. A., Carvalho Júnior, C. A., Dasso, M. G., Mathias, L. A., Gouveia, A. M. G., Lage, A. P., Santos, R. L.
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinaria e Zootecnia; ago2011, Vol. 63 Issue 4, p1016-1021, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.