Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Agabriel, L"'
Autor:
BELNA, Maellis, Agabriel, L, Marie, A-L, Ndiaye, Amadou, Sfiligoï-Taillandier, F, Gésan-Guiziou, Geneviève
Publikováno v:
Green Food Tech 2020 : Transformation durable pour l'alimentation de demain
Green Food Tech 2020 : Transformation durable pour l'alimentation de demain, May 2020, Québec, Canada. 2020
Green Food Tech 2020 : Transformation durable pour l'alimentation de demain, May 2020, Québec, Canada. 2020
Modelling and optimizing food processes is a complicated task due to the high complexity of the food product, the lack of knowledge about mechanisms limiting process performances [1], and the heterogeneity of the involved variables (ordinal, cardinal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f8fd5b1525c582cabeb9e56d1e9de72d
https://hal.inrae.fr/hal-02737958
https://hal.inrae.fr/hal-02737958
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.