Zobrazeno 1 - 10
of 14 828
pro vyhledávání: '"After-ripening"'
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules January 2025 285
Autor:
Conversa, Giulia1 (AUTHOR) giulia.conversa@unifg.it, Botticella, Lucia1 (AUTHOR), Elia, Antonio1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Agronomy. Sep2024, Vol. 14 Issue 9, p2127. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ghana Journal of Science. 2022, Vol. 63 Issue 2, p1-11. 11p.
Autor:
Kübra ÖZMEN, Burcu Begüm KENANOĞLU
Publikováno v:
Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, Vol 52, Iss 1 (2024)
The research was carried out over a period of two years to study the effects of ripening treatments at different temperatures on the viability, vigour and antioxidant composition of seeds of eggplant varieties ‘Kemer 27’, ‘Aydın Siyahı’ and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6327e47bf0346bea2f5e602d5a06d2e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Weed Science, 2007 Mar 01. 55(2), 111-118.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4539541