Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Afshari, Majid"'
Publikováno v:
In International Journal of Hydrogen Energy 12 August 2024 78:40-51
Autor:
Afshari, Majid1 (AUTHOR), Derakhshandeh, Katayoun1,2 (AUTHOR) kderakhshandeh@kums.ac.ir, Hosseinzadeh, Leila1,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Microencapsulation. May2014, Vol. 31 Issue 3, p239-245. 7p.
In this study, the combined effect of pH, temperature and agitation speed on yellow pigment production and mycelial growth of Penicillium aculeatum ATCC 10409 was investigated in whey media. Different pH levels (5, 6.5 and 8), temperatures (25, 30 an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3a19d4f04a62b371ae2465bba48ffb54
Autor:
Khaloo, Ali R. khaloo@sharif.edu, Afshari, Majid1
Publikováno v:
Cement & Concrete Composites. Jan2005, Vol. 27 Issue 1, p141-149. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Afshari M; a Department of Food Science and Technology , Ferdowsi University of Mashhad , Mashhad , Iran., Shahidi F, Mortazavi SA, Tabatabai F, Es'haghi Z
Publikováno v:
Natural product research [Nat Prod Res] 2015; Vol. 29 (14), pp. 1300-6. Date of Electronic Publication: 2015 Jan 08.