Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Afolabi Wao"'
Autor:
Arowolo, AB, Oguntona, CRB, Bamgbose, AM, Afolabi, WAO, Alegbeleye, WO, Oluwalana, SA, Ibidapo, PO, Kayode, OF, Olatope, SOA
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 29, No 1 (2011)
The effect of fermentation and sprouting on the nutrient content and anti-nutritional factors of cottonseed were investigated. Cottonseed samples were anaerobically fermented for four (4) days and sprouting was done for two (2) days at ambient temper
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Food Sciences.
The study was conducted to improve cocoyam-based recipes ebiripo, ikokore, and ojojo using different blends of cocoyam Colocasia esculenta and cowpea Vigna unguiculata flour in the ratio of 100:0, 80:20, 70:30, 60:40, and 50:50. The proximate mineral
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.