Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Aflatoxin control"'
Autor:
Rose Omari, Abdulai Adams, Sylvia Baah-Tuahene, Ransford T. Karbo, Cephas A. Mensah, Godfred K. Frempong, Emmanuel K. Tetteh, Kwamena E. Quaison
Publikováno v:
Policy Design and Practice, Vol 7, Iss 3, Pp 292-307 (2024)
Researchers’ participation in the policy process is critical as they provide the required scientific input. However, researchers have low understanding of the process and how they can participate. This paper sought to demonstrate how researchers ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae083af0f3f542f88756312078188df7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Toxins, Vol 15, Iss 8, p 475 (2023)
Aflatoxins are potent carcinogenic compounds, mainly produced by fungi species of the genus Aspergillus in the soil. Because of their stability, they are difficult to remove completely, even under extreme conditions. Aflatoxin contamination is one of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2e982eb8b69483e8c02a7badfbf0bdc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Albert D. Jere, Agnes Mbachi Mwangwela, Vincent Mlotha, Uyen Thuy Xuan Phan, Koushik Adhikari
Publikováno v:
Scientific African, Vol 10, Iss , Pp e00598- (2020)
Pumpkin (Cucurbita maxima) leaves (PL) are popular indigenous vegetables consumed in Malawi and a large majority of consumers in sub-Saharan Africa. The vegetables are seasoned with peanut (Arachis hypogaea) flour and the dish is known as nkhwani ote
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e713f39fe22e4c8aa5e66a66531baa33
Autor:
Said M.S. Massomo
Publikováno v:
Scientific African, Vol 10, Iss , Pp e00606- (2020)
Maize (Zea mays L.) is a major dietary staple in Tanzania but is frequently prone to aflatoxin contamination (AC) caused mainly by Aspergillus species. The magnitude of AC is compounded by low input agricultural practices, improper handling and stora
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/894a39386aee4403bfd80915768e5472
Autor:
Ferit Cobanoglu
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Rural Development in the Tropics and Subtropics, Vol 113, Iss 1, Pp 31-42 (2012)
Food safety management systems (FSMSs) and the scrutinisation of the food safety practices that are intended for adoption on the firm level both offer strategic value to the dried fig sector. This study aims to prove the hypothesis that export orient
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80f475fa629b40ec8961931cdf460f06
Publikováno v:
Scientific African, Vol 10, Iss, Pp e00598-(2020)
Pumpkin (Cucurbita maxima) leaves (PL) are popular indigenous vegetables consumed in Malawi and a large majority of consumers in sub-Saharan Africa. The vegetables are seasoned with peanut (Arachis hypogaea) flour and the dish is known as nkhwani ote
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.