Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"AeroPress"'
Autor:
Agnese Santanatoglia, Laura Alessandroni, Lauro Fioretti, Gianni Sagratini, Sauro Vittori, Filippo Maggi, Giovanni Caprioli
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 17, p 3199 (2023)
An untargeted gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) approach combined with sensory analysis was used to present the effects of different extraction methods (i.e., Pure Brew, V60, AeroPress, and French Press) on specialty graded Coffea arabica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bcf7bfc87c43403b84c314511c33a239
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 8, p 375 (2022)
The aim of this study was to determine the effect of total dissolved solids (TDS), extraction yield (EY), and grinding on total polyphenols (TP), total flavonoids (TF), and total antioxidant capacity (TAC) in a fermented specialty coffee prepared usi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dab509ea2d08464cbd7f23c212260324
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
PR Newswire
Publikováno v:
PR Newswire US. 09/27/2024.
Autor:
PR Newswire
Publikováno v:
PR Newswire US. 06/03/2024.
Autor:
PR Newswire
Publikováno v:
PR Newswire US. 04/23/2024.
Autor:
PR Newswire
Publikováno v:
PR Newswire US. 10/17/2023.
Autor:
PR Newswire
Publikováno v:
PR Newswire US. 06/29/2023.