Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Aenglong, Chakkapat"'
Autor:
Meeparn, Parinda, Aenglong, Chakkapat, Ratanasumawong, Savitree, Klaypradit, Wanwimol, Kerdpiboon, Soraya
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2025 463 Part 2
Autor:
Aenglong, Chakkapat1,2 (AUTHOR), Woonnoi, Wanwipha1 (AUTHOR), Tanasawet, Supita1 (AUTHOR), Klaypradit, Wanwimol2,3 (AUTHOR), Sukketsiri, Wanida1 (AUTHOR) wanida.su@psu.ac.th
Publikováno v:
Rice (19398425). 2/13/2024, Vol. 17 Issue 1, p1-18. 18p.
Autor:
Aenglong, Chakkapat1 (AUTHOR), Tang, Qing-Juan1 (AUTHOR), Tanasawet, Supita2 (AUTHOR), Klaypradit, Wanwimol3,4 (AUTHOR), Sukketsiri, Wanida2 (AUTHOR) wanida.su@psu.ac.th
Publikováno v:
Fisheries Science. Nov2023, Vol. 89 Issue 6, p837-852. 16p.
Autor:
Aenglong, Chakkapat, Ngasakul, Nujamee, Limpawattana, Maruj, Sukketsiri, Wanida, Chockchaisawasdee, Suwimol, Stathopoulos, Costas, Tanasawet, Supita, Klaypradit, Wanwimol
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods January 2023 100
Autor:
Suwannasingha, Nattasak, Kantavong, Attawut, Tunkijjanukij, Suriyan, Aenglong, Chakkapat, Liu, Hong-Bing, Klaypradit, Wanwimol
Publikováno v:
In Journal of Saudi Chemical Society March 2022 26(2)
Autor:
Chusongdam, Sukanya, Woonnoi, Wanwipha, Moolsup, Furoida, Aenglong, Chakkapat, Chonpathompikunlert, Pennapa, Tanasawet, Supita, Saetan, Jirawat, Sukketsiri, Wanida
Publikováno v:
Advances in Pharmacological & Pharmaceutical Sciences; 3/9/2024, Vol. 2024, p1-11, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Meeparn P; Department of Fishery Products, Faculty of Fisheries, Kasetsart University, Bangkok 10900, Thailand., Aenglong C; Department of Animal Science, Faculty of Agriculture at Kamphaeng Saen, Kasetsart University, Kamphaeng Saen Campus, Nakhon Pathom 73140, Thailand., Ratanasumawong S; Department of Food Science and Technology, Faculty of Agro-Industry, Kasetsart University, Bangkok 10900, Thailand., Klaypradit W; Department of Fishery Products, Faculty of Fisheries, Kasetsart University, Bangkok 10900, Thailand. Electronic address: ffiswak@ku.ac.th., Kerdpiboon S; School of Food Industry, King Mongkut's Institute of Technology Ladkrabang, Bangkok 10520, Thailand.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Sep 11; Vol. 463 (Pt 2), pp. 141252. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 11.