Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"Adzu B"'
Publikováno v:
In Journal of Ethnopharmacology 23 May 2020 254
Autor:
Abbah, J., Amos, S., Chindo, B., Ngazal, I., Vongtau, H.O., Adzu, B., Farida, T., Odutola, A.A., Wambebe, C., Gamaniel, K.S.
Publikováno v:
In Journal of Ethnopharmacology 2010 127(1):85-90
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Acta Tropica 2003 87(2):245-250
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 8, No 5 (2014); 2320-2324
NIPRD-AH1 is being developed from freeze-dried aqueous extract of Andrographis paniculata at the National Institute for Pharmaceutical Research and Development (NIPRD), Abuja Nigeria as immunestimulant for HIV infected patients. The aim of this study
Ocimum gratissimum has been reported in several ethnopharmacological surveys as a plant readily accessible to the communities and widely used with a lot of therapeutic potentials. In this study, we aimed to experimentally evaluate the anti-inflammato
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::cc1cf1c3641c998fb964c68063e302e5
https://europepmc.org/articles/PMC4682892/
https://europepmc.org/articles/PMC4682892/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 6, No 5 (2012); 1917-1925
Effects of the aqueous extract of Nymphaea lotus were investigated on ethanol induced gastric lesions in rats. The extract (250, 500, 1000 mg/kg) significantly (P < 0.05), dose dependently, protected the rat gastricmucosa against the necrotising effe
Autor:
Adiukwu, PC, Amon, A, Nambatya, G, Adzu, B, Imanirampa, L, Twinomujuni, S, Twikirize, O, Amanya, M, Ezeonwumelu, JO, Oloro, J, Okoruwa, GA, Katusiime, B
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol 6, No 3 (2012); 1019-1028
Vernonia amygdalina is commonly used for food and health purposes. Processing of the leaf for food is aimed at removing bitter tasting antinutritional principles like saponins. This study was designed to determine the antipyretic and antinociceptive