Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"Adzitey Frederick"'
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Environmental Management, Vol 14, Iss 4 (2011)
The microbial quality of 80 meat samples made up of 40 chevon and 40 mutton were collected from the Aboabo, Central-internal, Central-external, and Sakasaka meat shops in Tamale Metropolis and assessed in order to ascertain it safety. Chevon from Abo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df746a2e563b431581ac36ddc725cf8d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture; Jan-Dec2024, Vol. 10 Issue 1, p1-9, 9p
Autor:
Adzitey, Frederick1,2 (AUTHOR) adzitey@yahoo.co.uk, Teye, Gabriel Ayum2 (AUTHOR), Amoako, Daniel Gyamfi3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2020, Vol. 8 Issue 7, p3647-3655. 9p.
Publikováno v:
Tropical Agriculture; 2023, Vol. 100 Issue 3, p221-230, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adzitey, Frederick1,2 adzitey@yahoo.co.uk, Sulleyman, Kassim Wachiebine2, Kum, Peter Kwabena1
Publikováno v:
Food Protection Trends. Jan/Feb2020, Vol. 40 Issue 1, p40-47. 8p.
Autor:
Hasanuddin, Hajariah, Jaziri, Abdul Aziz, Shapawi, Rossita, Mokhtar, Ruzaidi Azli Mohd, Noordin, Wan Norhana Md., Adzitey, Frederick, Huda, Nurul
Publikováno v:
International Journal on Advanced Science, Engineering & Information Technology; 2023, Vol. 13 Issue 3, p1190-1195, 6p
Cured meats are desirable to consumers across the world. Unfortunately, the use of nitrite to obtain cured characteristics has health implications for consumers. Three (3) kg each of ham were produced and labeled as H0, H1, H2, H3 and H4, respectivel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7d195f11180c91a99185ab0a77b687ce
Publikováno v:
International Journal on Advanced Science, Engineering & Information Technology; 2023, Vol. 13 Issue 1, p297-308, 9p