Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Adventitious root of ginseng"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 116, Iss , Pp 106083- (2024)
The aim of this study was to investigate the effects and mechanisms of action of extract of Adventitious Root of Ginseng (GARE) on a mouse model of Type 1 diabetes mellitus (T1DM). Firstly, using network pharmacology methods to predict relevant targe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42f3d6768d854a8d87dee42bc378fd97
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 1, p 111 (2023)
The cultivation of ginseng in fields is time-consuming and labor-intensive. Thus, culturing adventitious ginseng root in vitro constitutes an effective approach to accumulating ginsenosides. In this study, we employed UPLC-QTOF-MS to analyze the comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a318ec628816414e89b9852e8ffaa38e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chen H; School of Mechanical Engineering, Shanghai Jiao Tong University, Shanghai 200240, China.; Tonghua Herbal Biotechnology, Co., Ltd., Tonghua 134123, China., Li X; Tonghua Herbal Biotechnology, Co., Ltd., Tonghua 134123, China., Chi H; Tonghua Herbal Biotechnology, Co., Ltd., Tonghua 134123, China., Li Z; School of Pharmaceutical Sciences, Jilin University, Changchun 130021, China., Wang C; School of Pharmaceutical Sciences, Jilin University, Changchun 130021, China., Wang Q; School of Pharmaceutical Sciences, Jilin University, Changchun 130021, China., Feng H; College of Basic Medicine Sciences, Jilin University, Changchun 130021, China., Li P; School of Pharmaceutical Sciences, Jilin University, Changchun 130021, China.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2023 Dec 23; Vol. 29 (1). Date of Electronic Publication: 2023 Dec 23.