Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Adubra L"'
Autor:
Adubra, L., Le Port, A., Kameli, Yves, Fortin, Sonia, Mahamadou, T., Ruel, M. T., Martin-Prével, Yves, Savy, Mathilde
Background: In 2014, the World Food Programme added to an ongoing health and nutrition program named "Sante Nutritionnelle a Assise Communautaire dans la region de Kayes" (SNACK), the distribution of cash to mothers and/or lipid-based nutrient supple
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::93a473d94ff729d18b3dfb6a56c5924d
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010077742
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010077742
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adubra L; NUTRIPASS, University of Montpellier, French National Research Institute for Sustainable Development (IRD), Montpellier SupAgro, Montpellier, France.; Sorbonne University, Pierre and Marie Curie University Paris 06, Paris, France., Le Port A; Poverty, Health, and Nutrition Division, International Food Policy Research Institute, Dakar, Senegal., Kameli Y; NUTRIPASS, University of Montpellier, French National Research Institute for Sustainable Development (IRD), Montpellier SupAgro, Montpellier, France., Fortin S; NUTRIPASS, University of Montpellier, French National Research Institute for Sustainable Development (IRD), Montpellier SupAgro, Montpellier, France., Mahamadou T; World Food Programme, Bamako, Mali., Ruel MT; Poverty, Health and Nutrition Division, International Food Policy Research Institute, Washington, DC, USA., Martin-Prevel Y; NUTRIPASS, University of Montpellier, French National Research Institute for Sustainable Development (IRD), Montpellier SupAgro, Montpellier, France., Savy M; NUTRIPASS, University of Montpellier, French National Research Institute for Sustainable Development (IRD), Montpellier SupAgro, Montpellier, France.
Publikováno v:
The American journal of clinical nutrition [Am J Clin Nutr] 2019 Dec 01; Vol. 110 (6), pp. 1476-1490.