Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"Adrados B"'
Publikováno v:
In Journal of Molecular Liquids 1 May 2019 281:108-116
Publikováno v:
In Ecological Engineering 1 December 2018 124:1-6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adrados, B., Sánchez, O., Arias, C.A., Becares, E., Garrido, L., Mas, J., Brix, H., Morató, J.
Publikováno v:
In Water Research 15 May 2014 55:304-312
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2004 61(4):561-565
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abos Gracia, B., López Relaño, J., Revilla, A., Castro, L., Villalba, M., Martín Adrados, B., Regueiro, J.R., Fernández-Malavé, E., Martínez Naves, E., Gómez Del Moral, M.
Background: Allergic sensitization might be influenced by the lipids present in allergens, which can be recognized by natural killer T (NKT) cells on antigen-presenting cells (APCs). The aim of this study was to analyze the effect of olive pollen lip
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b9511efe4e5fd1aa77a4054d451b0603
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.