Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Adouard, Nadège"'
Autor:
Adouard, Nadège, Fujimoto, Junji, Oki, Kaihei, Akiyama, Takuya, Belaïnoussi, Yasmina, Tison, Christèle, Maufoux, Lolita, Brazeilles, Rémi, Lesic, Biliana, Moriez, Raphaël, Oishi, Kenji, Legrain-Raspaud, Sophie
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods August 2019 59:30-39
Autor:
Adouard, Nadège, Foligné, Benoît, Dewulf, Joëlle, Bouix, Marielle, Picque, Daniel, Bonnarme, Pascal
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 March 2015 197:98-107
Autor:
Adouard, Nadège
Publikováno v:
Alimentation et Nutrition. AgroParisTech, 2015. Français. ⟨NNT : 2015AGPT0012⟩
Worldwide, the Food Industry uses a broad range of microorganisms while making fermented products, like cheese, most of microorganisms being alive when the food is consumed. Our work aimed at studying the digestive stress response of the surface-ripe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______212::75f7d7f0b3a6844cfc4c5d3216ebe831
https://pastel.archives-ouvertes.fr/tel-03000970
https://pastel.archives-ouvertes.fr/tel-03000970
Autor:
Adouard, Nadège
Publikováno v:
Alimentation et Nutrition. AgroParisTech, 2015. Français. ⟨NNT : 2015AGPT0012⟩
Worldwide, the Food Industry uses a broad range of microorganisms while making fermented products, like cheese, most of microorganisms being alive when the food is consumed. Our work aimed at studying the digestive stress response of the surface-ripe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2592::75f7d7f0b3a6844cfc4c5d3216ebe831
https://pastel.archives-ouvertes.fr/tel-03000970
https://pastel.archives-ouvertes.fr/tel-03000970
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.