Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Adolf V. I."'
Autor:
BIONDI, STEFANIA, RUIZ CARRASCO, KARINA BEATRIZ, ORSINI, FRANCESCO, ANTOGNONI, FABIANA, DINELLI, GIOVANNI, MAROTTI, ILARIA, PROSDOCIMI GIANQUINTO, GIORGIO, Martinez E. A., Zurita Silva A., Maldonado S., Burrieza H., Bazile D., Adolf V. I., Jacobsen S. E.
Salinity is today one of the most widespread constraints in irrigated agriculture. Thus, salt tolerance is an agronomically important trait receiving increasing attention among scientists worldwide. Quinoa is tolerant to soil salinity and other adver
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::be1a0f93ad542795f70393a95155c949
http://hdl.handle.net/11585/460780
http://hdl.handle.net/11585/460780
Autor:
BIONDI, STEFANIA, RUIZ CARRASCO, KARINA BEATRIZ, ORSINI, FRANCESCO, ANTOGNONI, FABIANA, DINELLI, GIOVANNI, MAROTTI, ILARIA, PROSDOCIMI GIANQUINTO, GIORGIO, Martinez E. A., Zurita Silva A., Maldonado S., Burrieza H., Bazile D., Adolf V. I. Jacobsen S. E.
La salinidad está hoy entre las restricciones más extendidas en la agricultura de regadío. Así, la tolerancia a la sal es un rasgo agronómicamente importante que está recibiendo cada vez más atención entre los científicos de todo el mundo. L
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::d8e8ffaf2d6afbe9da41be0acb84690b
http://hdl.handle.net/11585/378295
http://hdl.handle.net/11585/378295
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2009, Vol. 6 Issue 37, p372020-372021, 2p