Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Admassu, Shimelis"'
Publikováno v:
In Heliyon 30 September 2024 10(18)
Publikováno v:
In Computers and Chemical Engineering November 2024 190
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Weldemichael, Helen, Stoll, Dominic, Weinert, Christoph, Berhe, Tesfemariam, Admassu, Shimelis, Alemu, Melaku, Huch, Melanie
Publikováno v:
In Heliyon June 2019 5(6)
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 22, Iss 2, Pp 67-75 (2018)
Response surface methodology (RSM) was used for optimization of enset fermentation process. Two numerical (time and amount of starter culture) and one categorical variable (types of starter strain) was used for evaluation of sensory quality of kocho.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f3ac92bb7b24b17a8cf72c33e01d44a
Autor:
Wodajo Bekele, Derese1,2 (AUTHOR) derese.wodajo@wku.edu.et, Admassu, Shimelis1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2022, Vol. 25 Issue 1, p2409-2424. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ethiopian Journal of Crop Science; Vol. 5 No. 1 (2017); 117-136
Millets are termed as nutricereals since they are nutritionally superior to major cereals with respect to protein, energy, vitamins and minerals. The aim of this research was to investigate the effects of processing techniques on the proximate compos
Autor:
Wodajo, Derese1,2 (AUTHOR), Admassu, Shimelis1 (AUTHOR), Dereje, Belay2 (AUTHOR) belay.dereje@wku.edu.et
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2021, Vol. 24 Issue 1, p885-894. 10p. 1 Color Photograph, 4 Charts.