Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Adlen, Ella"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
McLean, Angela R., Adlen, Ella K., Cardis, Elisabeth, Elliott, Alex, Goodhead, Dudley T., Harms-Ringdahl, Mats, Hendry, Jolyon H., Hoskin, Peter, Jeggo, Penny A., Mackay, David J. C., Muirhead, Colin R., Shepherd, John, Shore, Roy E., Thomas, Geraldine A., Wakeford, Richard, Godfrey, H. Charles J.
Publikováno v:
Proceedings: Biological Sciences, 2017 Sep . 284(1862), 1-7.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44683613
Autor:
Goddard, Matthew R, O'Brien, Sarah, Williams, Nicola, Guitian, Javier, Grant, Andrew, Cody, Alison, Colles, Frances, Buffet, Jean-Charles, Adlen, Ella, Stephens, Andrea, Godfray, H Charles J, Maiden, Martin CJ
Peer reviewed: True
Food poisoning caused by Campylobacter (campylobacteriosis) is the most prevalent bacterial disease associated with the consumption of poultry, beef, lamb and pork meat and unpasteurized dairy products. A variety of livestock
Food poisoning caused by Campylobacter (campylobacteriosis) is the most prevalent bacterial disease associated with the consumption of poultry, beef, lamb and pork meat and unpasteurized dairy products. A variety of livestock
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::332a59d1da6b4c5bd025b60b01a3d7cd
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/338151
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/338151
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Goddard, Matthew R., O'Brien, Sarah, Williams, Nicola, Guitian, Javier, Grant, Andrew, Cody, Alison, Colles, Frances, Buffet, Jean-Charles, Adlen, Ella, Stephens, Andrea, Godfray, H. Charles J., Maiden, Martin C. J.
The sources of evidence for each statement are provided along with author notes where appropriate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1b48fec2cd0d1608062ae482a653c4f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hepburn, Cameron, Adlen, Ella, Beddington, John, Carter, Emily A., Fuss, Sabine, Mac Dowell, Niall, Minx, Jan C., Smith, Pete, Williams, Charlotte K.
Publikováno v:
Nature; 11/7/2019, Vol. 575 Issue 7781, p87-97, 11p, 2 Diagrams, 3 Charts, 1 Graph
Autor:
Hepburn, Cameron, Adlen, Ella, Beddington, John, Carter, Emily A., Fuss, Sabine, Mac Dowell, Niall, Minx, Jan C., Smith, Pete, Williams, Charlotte K.
Publikováno v:
Nature; November 2019, Vol. 575 Issue: 7781 p87-97, 11p