Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Adhikari, Bhaskar Mani"'
Publikováno v:
In International Dairy Journal October 2020 109
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing May 2018 109:86-97
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jan2016, Vol. 4 Issue 1, p119-124. 6p.
Autor:
Adhikari, Bhaskar Mani1 (AUTHOR), Truong, Tuyen1,2 (AUTHOR), Bansal, Nidhi1 (AUTHOR), Bhandari, Bhesh1 (AUTHOR) b.bhandari@uq.edu.au
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS). Apr2020, Vol. 97 Issue 4, p363-375. 13p.
Autor:
Gartaula, Ghanendra1, Adhikari, Bhaskar Mani2
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2014, Vol. 2 Issue 6, p623-627. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adhikari BM; Department of Food Technology National College of Food Science and Technology Kathmandu Nepal., Bajracharya A; Department of Food Technology National College of Food Science and Technology Kathmandu Nepal., Shrestha AK; Nutrition and Food Science, School of Science and Health Hawkesbury Campus, University of Western Sydney Penrith NSW 2751 Australia.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2015 Aug 07; Vol. 4 (1), pp. 119-24. Date of Electronic Publication: 2015 Aug 07 (Print Publication: 2016).