Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Adhesive effect"'
Autor:
Vyacheslav M. Abramov, Igor V. Kosarev, Andrey V. Machulin, Tatiana V. Priputnevich, Evgenia I. Deryusheva, Alexander N. Panin, Irina O. Chikileva, Tatiana N. Abashina, Vyacheslav G. Melnikov, Nataliya E. Suzina, Ilia N. Nikonov, Anna A. Akhmetzyanova, Valentin S. Khlebnikov, Vadim K. Sakulin, Raisa N. Vasilenko, Vladimir A. Samoilenko, Alexey B. Gordeev, Gennady T. Sukhikh, Vladimir N. Uversky, Andrey V. Karlyshev
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 13, Iss 12, p 1740 (2023)
Previously, the protective role of the S-layer protein 2 (Slp2) of the vaginal Lactobacillus crispatus 2029 (LC2029) strain against foodborne pathogens Campylobacter jejuni, Salmonella enterica serovar Enteritidis, and Escherichia coli O157:H was dem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/403922c6e20b4607af41d1969178f969
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Solids and Structures. 207:206-229
In this paper, three-dimensional exact solutions of adhesive contact between a pre-deformed compressible soft electroactive half-space and an axisymmetric rigid indenter are presented. The change of surface adhesion energy during the contact is exami
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Durusel, Burçin
Biyosürfaktanlar, çeşitli mikroorganizmalar tarafından üretilen, hem hidrofilik hem de hidrofobik kısımlara sahip amfifilik bileşiklerdir. Bu özelliklerinden dolayı, gıda, biyomedikal ve ilaç endüstrisi gibi çeşitli endüstriyel işlem
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::12db076b6854df935d5c884443c98ced
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/364802
https://acikbilim.yok.gov.tr/handle/20.500.12812/364802
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.