Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Adhesion capacity"'
Autor:
Xin Ji, Lizhen Wang, Yudan Zhong, Qian Xu, Junjie Yan, Donghui Pan, Yuping Xu, Chongyang Chen, Jing Wang, Guangji Wang, Min Yang, Tiannv Li, Lijun Tang, Xinyu Wang
Publikováno v:
Stem Cell Research & Therapy, Vol 15, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Background Successful engraftment and localization of mesenchymal stem cells (MSCs) within target tissues are critical factors influencing their therapeutic efficacy for tissue repair and regeneration. However, the relative contributions of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fe4155a36e84b27bde09914ccd6cec0
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 22, Pp 94-102 (2024)
In this work, the probiotic properties of Lacticaseibacillus paracasei K56 were examined by measuring its ability to tolerate gastrointestinal fluids and its adhesion characteristics. Additionally, the role of its surface proteins in mediating intest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d168fa00fb243bca23393b5a0876ece
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xin Wang, Yuanyuan Cui, Chaowei Sang, Bin Wang, Yirong Yuan, Lin Liu, Yahong Yuan, Tianli Yue
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 11, Iss 3, Pp 686-696 (2022)
Several of the fungal species associated with Fuzhuan brick tea (FBT) are considered as potential probiotics, but few studies have investigated the probiotic properties of these fungi. Here, we isolated 18 fungal strains from two types of FBT and ide
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a6080a11c3a4372b228f323f8c04979
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Morgane Nennig, Arnaud Clément, Emmanuelle Longueval, Thierry Bernardi, Catherine Ragimbeau, Odile Tresse
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Campylobacter jejuni is a leading cause of foodborne illnesses worldwide. Although considered fragile, this microaerophilic bacterium is able to survive in various challenging environments, which subsequently constitutes multiple sources of transmiss
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24a29586ff0f4274a23a737788799029
Autor:
Despoina Eugenia Kiousi, Christos Efstathiou, Konstantinos Tegopoulos, Ioanna Mantzourani, Athanasios Alexopoulos, Stavros Plessas, Petros Kolovos, Maria Koffa, Alex Galanis
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
The Lacticaseibacillus paracasei species is comprised by nomadic bacteria inhabiting a wide variety of ecological niches, from fermented foodstuffs to host-associated microenvironments. Lc. paracasei SP5 is a novel strain, originally isolated from ke
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6b174ff2bdc489fb8b2e43bef18a1cc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.