Zobrazeno 1 - 10
of 416
pro vyhledávání: '"Adherent cell"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alma De León-Hernández, Luisa Romero-Ornelas, Roberto G. Ramírez-Chavarría, Eva Ramón-Gallegos, Celia Sánchez-Pérez
Publikováno v:
Bioengineering, Vol 9, Iss 11, p 697 (2022)
Analyzing the electrical double layer (EDL) in electrical impedance spectroscopy (EIS) measurement at low frequencies remains a challenging task for sensing purposes. In this work, we propose two approaches to deal with the EDL in measuring impedance
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2557b47a03ce4bc2b35078cb6c1d8198
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 19, p 3142 (2022)
The growth and activity of adherent cells can be enabled or enhanced through attachment to a solid surface. For food and beverage production processes, these solid supports should be food-grade, low-cost, and biocompatible with the cell of interest.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/57946336fcc94b07a5c556fa750b995e
Autor:
C Venter, CU Niesler
Publikováno v:
BioTechniques, Vol 66, Iss 2, Pp 99-102 (2019)
Cellular proliferation and migration are crucial during development, regeneration and disease. Methods to quantify these processes are available; however, many are time consuming and require specialized equipment and costly reagents. Simple cell coun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78a846bae3ca40cbbe98f9cee9679423
Autor:
Caroline Faria Bellani, Jila Ajeian, Laura Duffy, Martina Miotto, Leo Groenewegen, Che J. Connon
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 7 (2020)
Great importance is being given to the impact our food supply chain and consumers' food habits are having on the environment, human health, and animal welfare. One of the latest developments aiming at positively changing the food ecosystem is represe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a301d95ea46642cca68d9da183666586
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.