Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Adetuyi Foluso Olutope"'
Autor:
Karigidi Kayode Olayele, Akintimehin Emmanuel Sina, Ogunbameru Faith Esther, Adetuyi Foluso Olutope
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 25, Iss 2, Pp 233-242 (2021)
This study is designed to evaluate the effect of wheat flour substitution with Clerodendrum volubile at different level (1, 3, 5 and 10%) on antioxidant, proximate, mineral and sensory acceptability of wheat bread. The wheat flour was substituted wit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5130b362513f49d4938f8da4c5d8ca2a
Autor:
Karigidi Kayode Olayele, Oso Babatunde Joseph, Akintimehin Emmanuel Sina, Odusola Omolola Maria, Adetuyi Foluso Olutope
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 25, Iss 1, Pp 67-73 (2021)
Potatoes are considered very important staple and antioxidant-rich tubers in human diet. The present study evaluated the bioactive, antioxidant, antidiabetic and inhibition of lipid peroxidation properties of cooked and uncooked Irish potatoes. The s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ead98c12a074caa8047ab9fba51af1b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adetuyi, Foluso Olutope1 (AUTHOR), Karigidi, Kayode Olayele1 (AUTHOR) ko.karigidi@oaustech.edu.ng, Akintimehin, Emmanuel Sina1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Taibah University for Science. Jan-Dec2024, Vol. 18 Issue 1, p1-13. 13p.
Autor:
Akintimehin, Emmanuel Sina, Karigidi, Kayode Olayele, Didunyemi, Moses Oluwafemi, Adetuyi, Foluso Olutope
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences, India Section B; Nov2024, Vol. 94 Issue 5, p1127-1135, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karigidi, Kayode Olayele, Akintimehin, Emmanuel Sina, Karigidi, Mojisola Esther, Adetuyi, Foluso Olutope
Publikováno v:
Journal of Complementary & Integrative Medicine; Jun2023, Vol. 20 Issue 2, p353-364, 12p
Autor:
Karigidi, Kayode Olayele1 karigidikayode@yahoo.com, Adetuyi, Foluso Olutope1, Akintimehin, Emmanuel Sina1, Dada, Ibrahim Olusola2, Olugotun, Aderonke Fayoke1
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2019, Vol. 20 Issue 3, p543-552. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akintimehin, Emmanuel Sina, Karigidi, Kayode Olayele, Anthony, Emmanuel Oche, Adetuyi, Foluso Olutope
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; May2022, Vol. 59 Issue 5, p1847-1854, 8p