Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Adetunji, V. O."'
Autor:
Adetunji, V. O., Olaoye, O. O.
Publikováno v:
Malaysian Journal of Microbiology, Vol 9, Iss 2, Pp 130-134 (2013)
Aims: This study investigated the ability of bacteriocins isolated from Bacillus spp. (Bacillus species) to inhibit fourdifferent yeast isolates obtained from common food products (nono, yoghurt, ogi and cheese) commonly consumed byNigerians with min
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c66a8633c03b46d0b57c7c79eb80018c
Publikováno v:
Malaysian Journal of Microbiology, Vol 9, Iss 3, Pp 270-274 (2013)
Aims: This study was done to generate a baseline data on the effect of Bacillus cereus and its bacteriocin on the liver, kidney and reproductive organs in both sexes at different concentration.Methodology and results: B. cereus and its bacteriocin we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4eadd0836b55485080535c66427aa8f8
Autor:
Odetokun, I. A., Adetunji, V. O.
Publikováno v:
Malaysian Journal of Microbiology, Vol 7, Iss 3, Pp 159-166 (2011)
In Nigeria, inadequate supply of pipe borne water is a major concern; hence many homes have wells as a source of water for household uses. The groundwater of forty wells in Agbowo community was assessed for Total Aerobic Bacteria Counts (TABC) and To
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e46511d3ea124250a1a186be8a1f30f2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iranian Journal of Veterinary Research; 2024, Vol. 25 Issue 2, p92-97, 6p
Publikováno v:
Sokoto Journal of Veterinary Sciences; Mar2022, Vol. 20 Issue 1, p50-58, 9p
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Jun2013, Vol. 13 Issue 3, p7840-7852. 13p. 4 Charts.
Autor:
Adetunji, V. O.1 vadetunji@gmail.com, Babalobi, O. O.1 vo.adetunji@mail.ui.edu.ng
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Dec2011, Vol. 11 Issue 7, p5573-5585. 13p. 1 Diagram, 2 Charts.
Autor:
Adetunji, V. O, Odetokun, I. A.
Publikováno v:
Malaysian Journal of Microbiology, Vol 9, Iss 4, Pp 289-294 (2013)
Aim: Over the years, there have been considerable increases in the consumption of frozen poultry foods across Nigeria. Little attention has been paid to the microbial quality of these foods and hence constitutes a threat to public health. The contami
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.