Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Adetunji, C. O"'
Autor:
Abalaka, M. E, Adetunji, C. O
Publikováno v:
UMYU Journal of Microbiology Research, Vol 2, Iss 1 (2017)
The continual demand for sugars and coupled with the chemical hazards associated with chemically produced syrup had led to the development of enzymatic technology which has increased the production of glucose syrups most especially using enzymes from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c4387597bad4891838235821bd3523b
Autor:
Dauda, W. P., Peter, G. W., Abraham, P., Adetunji, C. O., Glen, E., Morumda, D., Ogra, I. O., Abraham, S. E., Azameti, M. K., Ghazanfar, S., Osemwegie, O. O., Olaniyan, O. T., Anyakudo, M. M. C.
Publikováno v:
Nigerian Journal of Parasitology; 2022, Vol. 43 Issue 2, p345-356, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5632a3e210a4376be5e7d2b78b03a040
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85041295901&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85041295901&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Adetunji, C. O., Ogundare, M. O., Ogunkunle, A. T. J., Olatunji Matthew Kolawole, Adetunji, J. B.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0420c64b8d9d161b62cc450c89c84e17
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84999854443&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84999854443&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Wali S; Hazara University, Department of Microbiology, Mansehra, Pakistan., Zahra M; University of Peshawar, Centre of Biotechnology and Microbiology, Peshawar, Pakistan., Okla MK; King Saud University, College of Science, Botany and Microbiology Department, Riyadh, Saudi Arabia., Wahidah HA; King Saud University, College of Food & Agriculture Sciences, Department of Food Sciences & Nutrition, Riyadh, Saudi Arabia., Tauseef I; Hazara University, Department of Microbiology, Mansehra, Pakistan., Haleem KS; Hazara University, Department of Microbiology, Mansehra, Pakistan., Farid A; Gomal University, Gomal Center of Biochemistry and Biotechnology, Dera Ismail Khan, Pakistan., Maryam A; Quaid-i-Azam University, Department of Biochemistry, Islamabad, Pakistan., AbdElgawad H; University of Antwerp, Department of Biology, Integrated Molecular Plant Physiology Research, Antwerpen, Belgium., Adetunji CO; Edo State University, Department of Microbiology, Uzairue, Edo, Nigeria., Akhtar N; National University of Medical Science, Department of Biological Sciences, Rawalpindi, Pakistan., Akbar S; Hazara University, Department of Microbiology, Mansehra, Pakistan., Rehman W; Hazara University, Department of Chemistry, Mansehra, Pakistan., Yasir H; The Islamia University of Bahawalpur, Department of Biochemistry and Biotechnology, Bahawalpur, Pakistan., Shakira G; National Institute for Genomics Advanced Biotechnology -NIGAB, National Agricultural Research Centre, Islamabad, Pakistan.
Publikováno v:
Brazilian journal of biology = Revista brasleira de biologia [Braz J Biol] 2022 Jul 11; Vol. 84, pp. e259351. Date of Electronic Publication: 2022 Jul 11 (Print Publication: 2022).