Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Adepeju, A.B."'
Publikováno v:
In Heliyon 30 March 2024 10(6)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oni, O.K., Jaiyeoba, C.N., Adepeju, A.B., Oyinloye, A.M., Ojo, M.O., Idowu-Adebayo, F., Orungbemi, O.
Publikováno v:
Journal of Home Economics Research, 28(1), 30-41
Journal of Home Economics Research 28 (2021) 1
Journal of Home Economics Research 28 (2021) 1
The major objective of this study was to investigate the nutritional properties of yellow yam flour supplemented with yellow cassava flour. Specifically, the study dertermined functional properties of the yellow yam and yellow cassava flour blends, p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::86e76e814520e6ff7d5b6ef71a09afcb
https://research.wur.nl/en/publications/nutritional-assessment-of-instant-poundo-yam-from-yellow-yam-dios
https://research.wur.nl/en/publications/nutritional-assessment-of-instant-poundo-yam-from-yellow-yam-dios
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This research work covers phytochemical analysis, mineral analysis, pH, bile salt and temperature components of Ackee fruit. The phytochemical properties of the Ackee fruit (arils) showed six bioactive constituents: phytate (18.12± 0.08mg/g), tannin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::24a15c73e0737d3e315c042635e73da2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.