Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Adeoye M"'
Autor:
Ibrahim A. Omotayo, PhD, Semire Banjo, PhD, Oladuji T. Emmanuel, PhD, Latona D. Felix, PhD, Oyebamiji A. Kolawole, PhD, Owonikoko A. Dele, PhD, Abdulsalami I. Olasegun, PhD, Adeoye M. Dasola, PhD, Odunola O. Ayobami, PhD
Publikováno v:
Journal of Taibah University Medical Sciences, Vol 18, Iss 6, Pp 1386-1405 (2023)
المخلص: تمت دراسة سلسلة من مشتقات الميثانون (4-فلوروفينيل) [5- (4-نيتروفينيل) -3-فينيل-4،5-ثنائي هيدرو-1اتش-بيرازول-1-يل] باستخدام الطرق الحسابية
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef79615b3c4e4699a14835cae4a5ca5f
Autor:
Omotayo, Ibrahim A., Banjo, Semire, Emmanuel, Oladuji T., Felix, Latona D., Kolawole, Oyebamiji A., Dele, Owonikoko A., Olasegun, Abdulsalami I., Dasola, Adeoye M., Ayobami, Odunola O.
Publikováno v:
In Journal of Taibah University Medical Sciences December 2023 18(6):1386-1405
Autor:
Aremo, B., Isadare, D. A., Akinduro, O. E., Bello, O. E., Adeoye, M. O., Ayodeji, S. A., Abass, G. F., Oluwasegun, K. M.
Publikováno v:
Discover Materials; 3/3/2024, Vol. 4 Issue 1, p1-13, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
American Journal of Chemistry. 2:209-213
Ten plants which are used as condiments, spices, herbs, and eaten raw in Nigeria were investigated for their antioxidant activities using 2, 2-diphenyl-1-picrylhydrazyl (DPPH) method. Phytochemicals such as total phenols, flavonoids, β- Carotene, an
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.