Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Ademir J. Petenate"'
Publikováno v:
Food Science and Technology, Vol 23, Iss 3, Pp 492-499 (2003)
O objetivo deste trabalho foi comparar os efeitos das seguintes modificações no processo com o processo tradicional de fabricação de queijo Prato: uso de leite concentrado por ultrafiltração-(LCUF) até um FCV=4:1; pré-fermentação de parte d
Autor:
and Ademir J. Petenate, Vera M. Rodrigues, Marcia Ortiz Mayo Marques, M. Angela A. Meireles, Paulo de Tarso Vieira e Rosa
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 51:1518-1523
Supercritical fluid extraction (SFE) from aniseed using carbon dioxide was performed at 30 °C and pressures of 80−180 bar. The chemical composition of the SFE extract was determined by GC-MS; the quantitative analysis was done by GC-FID and TLC. T
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.