Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Adelaide, Demasse Mawamba"'
Autor:
Adriel Martin Collet Epanda, Alice Virginie Tchiaze Ifoue, Cédric Kendine Vepowo, Adelaide Demasse Mawamba, Aymar Rodrigue Fogang Mba, Fabrice Fabien Dongho Dongmo, Inocent Gouado
Publikováno v:
Discover Food, Vol 4, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract Solanum aethiopicum L. and Solanum melongena L. are endemic plants whose fruits are used in the composition of cultural dishes in West Cameroon including Yellow, Black, Eggplant, Nkui and Okra sauces. This work aims to conduct an ethnonutrit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13510f3d6a3e46339509f1d61a979bae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vanessa, Boudjeka Guemkam1,2 (AUTHOR), Alice, Tchiazé Ifoué3 (AUTHOR), William, Djeukeu Asongni2,4 (AUTHOR) djeukeuas@gmail.com, Adelaide, Demasse Mawamba2 (AUTHOR), Gisèle, Loé‐Etame5 (AUTHOR), Condurache, Nina‐Nicoleta6 (AUTHOR), Milea, Ștefania‐Adelina6 (AUTHOR), Cotarlet, Mihaela6 (AUTHOR), Fabrice, Dongho Dongmo2 (AUTHOR), Inocent, Gouado2 (AUTHOR), Iordachescu, Gabriela6 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Sep2024, Vol. 12 Issue 9, p6742-6751. 10p.
Autor:
Jean Michel Njinkoue, Rodrigue Foumedzo, Marlyse Solange Leng, Inocent Gouado, F. Tchoumbougnang, Adelaide Demasse Mawamba, Justin Djimbie Djopnang, Florian J. Schweigert, Marie Modestine Kana
Publikováno v:
Journal of Food Research. 8:32
Callianassa turnerana, called Cameroon ghost shrimps is shrimp with a great sociocultural interest in Cameroon. This study assessed proximate composition and micronutrients contents of Callianassa turnerana from the Wouri estuary in Cameroon. Adult s
Autor:
Inocent Gouado, Tchouanguep Mbiapo Félicité, Ruphine Solange Meyimgo Ouambo, Adelaide Demasse Mawamba, Issa T. Somé
Publikováno v:
International Journal of Food Engineering. 4
Vitamin A deficiency is a public health problem in developing countries. Cassava is a major staple food for most Africans. Most often, it is processed into dried fermented cassava (commonly called gari) to limit post harvest losses. The white or yell
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gouado, Inocent, Touridomon Some, Issa, Ruphine Solange Meyimgo Ouambo, Tchouanguep Mbiapo Felicite, Adelaide Demasse Mawamba
Publikováno v:
International Journal of Food Engineering; 2008, Vol. 4 Issue 4, p1-12, 12p, 3 Charts
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.