Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Adejuyitan, Johnson Akinwumi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Biochemistry Research & Review. :1-10
In this work, orange fleshed sweet potato (OFSP), rich in β-carotene and other micronutrients was used in producing pupuru analogue with the aim of improving the micronutrient and other quality attributes of the product. an analogue of pupuru normal
Autor:
Adejuyitan, Johnson Akinwumi1 jadejuyitan@lautech.edu.ng, Abiona, Oluseye Oladapo2, Oyeleye, Kemi Stella1, Osunbade, Adebowale Oluwaseun1
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2019, Vol. 20 Issue 3, p520-526. 7p.
Autor:
Arueya, Gibson Lucky, Osunbade, Oluwaseun Adebowale, Adejuyitan, Johnson Akinwumi, Adewole, Samuel Adegoke
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology; 2019, Vol. 20 Issue 4, p728-734, 7p
QUALITY EVALUATION OF JAM PRODUCED FROM MATURED OVERRIPE PLANTAIN (MUSA PARADISIACA) DURING STORAGE.
Autor:
Babarinde, Grace Oluwakemi, Akinwande, Bolanle Aishat, Adejuyitan, Johnson Akinwumi, Akinola, Olawumi Oluwatoyin
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology; 2019, Vol. 20 Issue 3, p527-533, 7p