Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Adegunwa, M. O."'
Autor:
Adegunwa, M. O1 (AUTHOR) moadegunwa@gmail.com, Ayanlowo, J. E1 (AUTHOR) enihola99@gmail.com, Olatunde, G. O2 (AUTHOR), Adebanjo, L. A1 (AUTHOR) lukaadebanjo@gmail.com, Alamu, E. O3 (AUTHOR) oalamu@cgiar.org
Publikováno v:
Cogent Chemistry. Jan2020, Vol. 6 Issue 1, p1-16. 16p.
Autor:
Babatunde, O. E., Onabanjo, O. O., Adebowale, A. A., Adegunwa, M. O., Sobukola, O. P., Kajihausa, O. E., Omohimi, C. I., Dairo, O. U., Abdulsalam-Saghir, P., Sanni, L. O., Siwoku, B., Okoruwa, A. E.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; 2023, Vol. 41 Issue 1/2, p104-115, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Journal of Nutritional Sciences; Vol 40, No 1 (2019); 118-124
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Background: Sorghum and African yam bean (AYB) are important crops in Nigeria and when produced into flour separately or composite are important sources of healthy foods.Objective: This study evaluated the functional quality of flakes made from sorgh
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adebowale, A. A., Kareem, S. T., Sobukola, O. P., Adebisi, M. A., Obadina, A. O., Kajihausa, O. E., Adegunwa, M. O., Sanni, L. O., Tomlins, K.
This study investigated the mineral and antinutrient composition of extruded snack produced from different blends of high quality cassava and tigernut flour. The extruded snacks were produced using a single-screw laboratory extruder at constant feed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::3e7f2641e211458db76c4bc25fed978d
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2019, Vol. 17 Issue 6, p491-506, 16p, 6 Charts
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.