Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Adediran O. A."'
Publikováno v:
Folia Veterinaria, Vol 62, Iss 2, Pp 5-12 (2018)
A new species of the genus Echinochasmushas been described from the small intestine of the black kite (Milvus m. migrans) collected from Swabi, Khyber Pakhtunkhwa, Pakistan and identified as E. swabiensis n. sp. The new species is different from its
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c11004734504466cbd79099409446838
Autor:
Adediran, O. A., Abdul, O.
Publikováno v:
Nigeria Agricultural Journal; Vol. 53 No. 3 (2022); 188-193
Meat floss is a shredded meat product that is light, easy to pack and nutrient retaining which is produced traditionally from beef, in this study it was produced from rabbit meat to optimize the benefits associated with rabbit meat such as low fat, c
Publikováno v:
Nigeria Agricultural Journal; Vol. 53 No. 1 (2022); 103-112
Usage of synthetic antioxidants in meat quality preservation is discouraged due to associated risks; this has made utilization of natural alternatives paramount. Five diets were formulated such that diet 1 had no supplementation, while diets 2, 3, 4,
Publikováno v:
Ethnicity & Disease, 2007 Apr 01. 17(2), 327-330.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48667086
Publikováno v:
Nigeria Agricultural Journal; Vol. 52 No. 3 (2021); 179-183
There is surplus protein and energy that cannot be digested in diet than required. This study investigated the effect of balancing the concentration of nutrients in pigs’ diets aiming at reducing environmental wastage. Eighteen weaned pigs were ran
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Cucumber fruits were coated with melted shea butter oil and coconut oil by rubbing it around the fruits and stored for a period of 18 days. The vegetable oils were used to brush the cucumber fruits. The control fruits were kept without any waxing mat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1ccff9b843bf4a74a8a135d72cdf43b8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adediran, O.1,2, Akintunde, A. A.1 iakintunde2@yahoo.com, Edo, A. E.3, Opadijo, O. G.1, Araoye, A. M.2
Publikováno v:
Journal of Cardiovascular Disease Research (Journal of Cardiovascular Disease Research). Jul-Sep2012, Vol. 3 Issue 3, p191-196. 6p. 2 Charts, 1 Graph.