Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Adediran, O."'
Publikováno v:
Folia Veterinaria, Vol 62, Iss 2, Pp 5-12 (2018)
A new species of the genus Echinochasmushas been described from the small intestine of the black kite (Milvus m. migrans) collected from Swabi, Khyber Pakhtunkhwa, Pakistan and identified as E. swabiensis n. sp. The new species is different from its
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c11004734504466cbd79099409446838
Autor:
Adediran, O. A., Abdul, O.
Publikováno v:
Nigeria Agricultural Journal; Vol. 53 No. 3 (2022); 188-193
Meat floss is a shredded meat product that is light, easy to pack and nutrient retaining which is produced traditionally from beef, in this study it was produced from rabbit meat to optimize the benefits associated with rabbit meat such as low fat, c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigeria Agricultural Journal; Vol. 53 No. 1 (2022); 103-112
Usage of synthetic antioxidants in meat quality preservation is discouraged due to associated risks; this has made utilization of natural alternatives paramount. Five diets were formulated such that diet 1 had no supplementation, while diets 2, 3, 4,
Publikováno v:
In Journal of Cardiovascular Disease Research July-September 2012 3(3):191-196
Publikováno v:
Nigeria Agricultural Journal; Vol. 52 No. 3 (2021); 179-183
There is surplus protein and energy that cannot be digested in diet than required. This study investigated the effect of balancing the concentration of nutrients in pigs’ diets aiming at reducing environmental wastage. Eighteen weaned pigs were ran
Publikováno v:
Ethnicity & Disease, 2007 Apr 01. 17(2), 327-330.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48667086
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.