Zobrazeno 1 - 10
of 40
pro vyhledávání: '"Adebanjo, L. A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Batool, Rizwana1 (AUTHOR), Ramzan, Rabia1,2 (AUTHOR), Raza, Awais3 (AUTHOR), Aziz, Mahwash1 (AUTHOR), Rohi, Madiha1 (AUTHOR), Naeem, Adan1 (AUTHOR), Nusrat, Wajeeha1 (AUTHOR), Razi, Aiza1 (AUTHOR), Saleem, Bakhtawar1 (AUTHOR), Batool, Wajeeha1 (AUTHOR), Bilal, Ahmed4 (AUTHOR), Khadijah, Babirye5 (AUTHOR) babirye.khadijah@iuiu.ac.ug
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2024, Vol. 12 Issue 10, p7405-7416. 12p.
Autor:
Jenfa, Mary Damilola1 (AUTHOR), Adelusi, Oluwasola Abayomi2 (AUTHOR) solaceonline2009@gmail.com, Aderinoye, Aderonke1 (AUTHOR), Coker, Oluwafemi Jeremiah3 (AUTHOR), Martins, Itohan Ebunoluwa1 (AUTHOR), Oyewole, Olusola Bandele1 (AUTHOR), Njobeh, Patrick Berka2 (AUTHOR), Obadina, Olusegun Adewale1,2 (AUTHOR), Tian, Wenfei (AUTHOR) tianwenfei@caas.cn
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 8/27/2024, Vol. 2024, p1-17. 17p.
Publikováno v:
Seminars in Musculoskeletal Radiology; 2024 Supplement 1, Vol. 28, pS1-S24, 24p
Autor:
Kumar, Sanjay1 (AUTHOR) mr.sanju4u@gmail.com, Arora, Shubhangi1 (AUTHOR), Kumar, Vinod1,2 (AUTHOR) kumarvinod.ls@geu.ac.in, Joshi, Saloni1 (AUTHOR), Naik, Bindu1 (AUTHOR), Bisht, Bhawna1 (AUTHOR), Tomar, Mahipal Singh3 (AUTHOR), Gururani, Prateek4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2022, Vol. 46 Issue 12, p1-10. 10p.
Autor:
Goual, Nor el houda, Alaoui, Chakib, Bendraoua, Abdelaziz, Bernaoui, Cheikh Reda, Benzelmat, Lamia Ahlem, Naceri, Abdelaziz, Zoukel, Abdelhalim, Adjdir, Mehdi
Publikováno v:
New Journal of Chemistry; 12/7/2023, Vol. 47 Issue 45, p20900-20909, 10p
Autor:
Ahamad, Shahirah1,2 (AUTHOR), Mohammad Azmin, Siti Nuurul Huda1 (AUTHOR) huda.ma@umk.edu.my, Mat Nor, Mohd Shukri3 (AUTHOR), Zamzuri, Nur Dini Dayana1 (AUTHOR), Babar, Muhammad4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jul2022, Vol. 46 Issue 7, p1-12. 12p.
Autor:
Téllez‐Morales, José A.1 (AUTHOR), Hernández‐Santos, Betsabé1 (AUTHOR), Juárez‐Barrientos, José M.2 (AUTHOR), Lerdo‐Reyes, Alma A.1 (AUTHOR), Rodríguez‐Miranda, Jesús1 (AUTHOR) jesrodmir@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jul2022, Vol. 46 Issue 7, p1-14. 14p.