Zobrazeno 1 - 10
of 70 261
pro vyhledávání: '"Added Sugar"'
Publikováno v:
AMA Winter Academic Conference Proceedings. 2024, Vol. 35, p318-321. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ma, Xueying1 (AUTHOR) xueying.ma@wsu.edu, Gallardo, Rosa Karina2 (AUTHOR), Canales, Elizabeth3 (AUTHOR), Atucha, Amaya4 (AUTHOR), Zalapa, Juan5 (AUTHOR), Iorizzo, Massimo6 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of the Agricultural & Applied Economics Association. Jun2024, Vol. 3 Issue 2, p424-444. 21p.
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 12, Iss 8, Pp 1457-1466 (2024)
Excessive sugar intake can lead to poor health outcomes. The use of sweeteners is considered as a strategy to reduce added sugar consumption. The presence of sweeteners in food products has increased significantly in many countries. Therefore, the ai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb94d3fdd22243bd9624ee920283e36e
Publikováno v:
Modern Preventive Medicine. 2024, Vol. 51 Issue 20, p3702-3713. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Roczniki Panstwowego Zakladu Higieny, Vol 75, Iss 1, Pp 5-11 (2024)
Background. Excessive consumption of added sugar is an essential contributing factor to weight gain in adolescence, leading to non-communicable diseases. Objective. The aim of this study was to evaluate the added sugar consumption in foods and bever
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab2f08f81dcb42bfa5cac56d3b579cb9