Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Adawiyah Dede Robiatul"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 123, p 01002 (2024)
Whether the post-harvest process will greatly influence volatile or non-volatile coffee chemical compounds. Four post-harvest coffee processing techniques, namely natural, honey, fullwash, and wine, were evaluated in this study. This research aims to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03bd37a2e61340739a3e1819d5f4a7b3
Publikováno v:
Indonesian Fisheries Processing Journal / Jurnal Pengolahan Hasil Perikanan Indonesia; Nov2024, Vol. 27 Issue 11, p1050-1073, 24p
Publikováno v:
Journal of Food Technology & Industry / Jurnal Teknologi & Industri Pangan. Jun2023, Vol. 34 Issue 1, p86-97. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Saraswati, Tiara Indra1 indratiara1@gmail.com, Adawiyah, Dede Robiatul1, Rungkat, Fransisca Zakaria1
Publikováno v:
Indonesian Journal of Agricultural Sciences / Jurnal Ilmu Pertanian Indonesia. 2022, Vol. 27 Issue 4, p528-535. 8p.
Autor:
Rinaldi, Ahmad, Hunaefi, Dase, Adawiyah, Dede Robiatul, Sholehuddin, Zen Fauzan, Dwinawati, Elisabeth, Zeller, Yves Henri Marie
Publikováno v:
Journal of Food Technology & Industry / Jurnal Teknologi & Industri Pangan; Jun2024, Vol. 35 Issue 1, p130-138, 9p
Publikováno v:
Journal of Food Technology & Industry / Jurnal Teknologi & Industri Pangan; Jun2024, Vol. 35 Issue 1, p106-118, 13p
Publikováno v:
Journal of Food Technology & Industry / Jurnal Teknologi & Industri Pangan. 2020, Vol. 31 Issue 1, p9-20. 12p.
Autor:
Adawiyah, Dede Robiatul1,2 dede_adawiyah@apps.ipb.ac.id, Azis, Malik Abdul1, Ramadhani, Amalia Shabrina1, Chueamchaitrakun, Piyaporn3
Publikováno v:
Journal of Food Technology & Industry / Jurnal Teknologi & Industri Pangan. 2019, Vol. 30 Issue 2, p161-172. 12p.