Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Adaro, Mauricio O."'
Publikováno v:
In Role of Materials Science in Food Bioengineering 2018:147-186
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abdullah, Muhammad, Adaro, Mauricio O., Agyei, Dominic, Akanbi, Taiwo O., Asghar, Ali, Atarés, Lorena, Bankar, Sandip B., Barberis, Sonia E., Barrow, Colin J., Bersi, Grisel, Brnč=ić, Mladen, Chakraborty, Amrita, Charcosset, Catherine, Chavan, Prakash V., Chiralt, Amparo, Dey, Tanmoy K., Dhar, Pubali, Fourmentin, Sophie, Greige-Gerges, Hélène, Guneser, Onur, Holland, Brendan J., Hosoglu, Muge I., Irshad, Muhammad A., Javed, Komal, Jiménez, Alberto, Kumar, Chityal Ganesh, Malla, Ashwini, Masood, Muhammad M., Mitura, Katarzyna A., Neo, Yun P., Nimbalkar, Pranhita R., Origone, Anabella L., Paul, Debjyoti, Perera, Conrad O., Poornachandra, Yedla, Ramalingam, Sathishkumar, Randhawa, Muhammad A., Ray, Sudip, Requena, Raquel, Rimac-Brnč=ić, Suzana, Saleem, Makkia, Sebaaly, Carine, Shafiei, Yahya, Sharif, Mian K., Singhal, Rekha S., Sripada, Sarada, Vargas, María, Voća, Sandra, Wang, Bo, Yuceer, Yonca K., Zarzycki, Paweł K., Žlabur, Jana Š.
Publikováno v:
In Role of Materials Science in Food Bioengineering 2018:xv-xvi