Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Adar, Chen"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Braslavsky, Ido, Eickhoff, Lukas, Dreischmeier, Katharina, Zipori, Assaf, Reicher, Naama, Sirotinskaya, Vera, Adar, Chen, Benbassat, Sivan, Bissoyi, Akalabya, Chasnitsky, Michael, Rudich, Yinon, Koop, Thomas
Publikováno v:
In Cryobiology December 2019 91:174-174
Publikováno v:
In Cryobiology December 2018 85:168-168
Autor:
Bar Dolev M; Institute of Biochemistry, Food Science and Nutrition, The Robert H. Smith Faculty of Agriculture, Food and Environment, The Hebrew University of Jerusalem, Rehovot, Israel.; Faculty of Biotechnology and Food Engineering, Technion - Israel Institute of Technology, Haifa, Israel., Adar C; Institute of Biochemistry, Food Science and Nutrition, The Robert H. Smith Faculty of Agriculture, Food and Environment, The Hebrew University of Jerusalem, Rehovot, Israel., Sirotinskaya V; Institute of Biochemistry, Food Science and Nutrition, The Robert H. Smith Faculty of Agriculture, Food and Environment, The Hebrew University of Jerusalem, Rehovot, Israel., Braslavsky I; Institute of Biochemistry, Food Science and Nutrition, The Robert H. Smith Faculty of Agriculture, Food and Environment, The Hebrew University of Jerusalem, Rehovot, Israel. ido.braslavsky@mail.huji.ac.il.
Publikováno v:
Methods in molecular biology (Clifton, N.J.) [Methods Mol Biol] 2024; Vol. 2730, pp. 63-71.