Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Adanu, E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arid Zone Journal of Engineering, Technology and Environment; Vol. 18 No. 3 (2022); 377-386
ARID ZONE JOURNAL OF ENGINEERING, TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT; Vol. 18 No. 3 (2022); 377-386
ARID ZONE JOURNAL OF ENGINEERING, TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT; Vol. 18 No. 3 (2022); 377-386
This study evaluated the physico-mechanical properties of IT89KD-288, Ife brown, and IT98K-573-1-1 varieties of cowpea. The cowpeas were obtained from local farmers in different parts of North Eastern Nigeria. The crop varieties were identified, sund
Publikováno v:
Advances in Transportation Studies. Nov2020, Issue 52, p89-100. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arid Zone Journal of Engineering, Technology and Environment, Vol 15, Iss 3, Pp 714-724 (2019)
ARID ZONE JOURNAL OF ENGINEERING, TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT; Vol. 15 No. 3 (2019); 714-724
ARID ZONE JOURNAL OF ENGINEERING, TECHNOLOGY AND ENVIRONMENT; Vol. 15 No. 3 (2019); 714-724
Knowledge of thermophysical properties is essential to the food processing industries. The properties are useful in modeling of thermal behavior of seeds during processing operations such as frying, baking, boiling fermentation and drying. To this en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.