Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Adamou, Abdelkader"'
Autor:
Tidjani, Yamina, Adamou, Abdelkader
Publikováno v:
In Small Ruminant Research December 2023 229
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Dietetique March 2017 52(1):41-44
Autor:
Smili, Hanane, Boudida, Yasmine, Becila, Samira, Babelhadj, Baaissa, Idder, Messaouda, Chehma, Abdelmajid, Adamou, Abdelkader, Boudjellal, Abdelghani, Sentandreu, Miguel Angel, Ouali, Ahmed
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Sep2023, Vol. 29 Issue 6, p555-563, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ridouh Rania, Guintard Claude, Djelfaoui Zineb, Adamou Abdelkader, Tekkouk Zemmouchi Faiza, Benaissa Atika, Babelhadj Baaissa
Publikováno v:
Journal of Animal and Veterinary Advances. 19:47-56
Autor:
Tekkouk-Zemmouchi, Faiza, Babelhadj, Baaissa, Ridouh, Rania, Betti, Eric, Adamou, Abdelkader, Benhamza-Manssar, Louiza, Poisson, Archibald, Benaissa, Atika, Altoama, Kassem, Tavernier, Christian, Guintard, Claude
Publikováno v:
Biology & Life Sciences Forum; 2023, Vol. 22, p17, 3p
Publikováno v:
Revue des BioRessources. déc2014, Vol. 4 Issue 2, p89-96. 8p.
Publikováno v:
Algerian Journal of Arid Environment. 5:115-127
Autor:
Smili , Hanane, Gagaoua, Mohammed, Becila, Samira, Ider, Messaouda, Babelhad , Baaissa, Adamou , Abdelkader, Ouali, Ahmed, Boudjellal, Abdelghani
Publikováno v:
Viandes et Produits Carnés 5 (30-5), 1-9. (2014)
L’exsudation de la viande représente la perte de fluide du muscle sans application de force mécanique. Elle est d’une grande importance dans la mesure où elle conditionne le rendement technologique du produit et donc sa valeur marchande. La ca
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1582::fc51adb82f6adfe50de0d63569f27e14
http://prodinra.inra.fr/record/306515
http://prodinra.inra.fr/record/306515