Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Adalid, Ana María"'
BACKGROUND: Tomatoes are an important source of antioxidants (carotenoids, vitamin C, etc.) owing to their high level of consumption. There is great interest in developing cultivars with increased levels of lycopene, β-carotene or L-ascorbic acid. T
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1500::f2fb31bdb0d19af6d8f142214ef792e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Composition & Analysis. Sep2010, Vol. 23 Issue 6, p613-618. 6p.