Zobrazeno 1 - 10
of 108
pro vyhledávání: '"Active ventilation"'
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 3, Pp 192-201 (2022)
The subject of the study is the process of active ventilation of wheat grain with variable heat supply. The purpose of the work is a mathematical description of the nature of the flows of matter and energy in the process of active ventilation of whea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec1991b2604f4c8eb797ca8a4bc3c7c1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IEEE Intelligent Systems. 36:42-52
Autor:
Kabdyrakhim Kalym, Bekbossyn Kassymbayev, Sholpan Duisenova, Aigul Sagyndikova, Dimitar Karaivanov, Aibek Atykhanov
Publikováno v:
Journal of Ecological Engineering, Vol 21, Iss 3, Pp 117-127 (2020)
The article investigates and substantiates the operating modes of a container-modular equipment with active ventilation, such as specified (real) productivity, power consumption of the conveying process, as well as the use of a progressive method of
Publikováno v:
World Journal of Science, Technology and Sustainable Development, 2013, Vol. 10, Issue 4, pp. 308-324.
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Vol. 1 No. 11(115) (2022): Technology and Equipment of Food Production; 6-14
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 1 № 11(115) (2022): Технологии и оборудование пищевых производств; 6-14
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 1 № 11(115) (2022): Технології та обладнання харчових виробництв; 6-14
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 1 № 11(115) (2022): Технологии и оборудование пищевых производств; 6-14
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 1 № 11(115) (2022): Технології та обладнання харчових виробництв; 6-14
The most important stage in the technological operations for grain production is its post-harvest processing. At this stage, the quality of the grain masses is lost because the temperature condition inside bulk grain is almost never checked during te
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4418382276f8917d55883c4260c74813
https://zenodo.org/record/6418263
https://zenodo.org/record/6418263
Autor:
Pararols Zaydin, Marc
Publikováno v:
UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
L’objectiu principal d’aquest projecte és el de dissenyar un casc que incorpori un sistema de ventilació activa que permeti modificar la seva posició aerodinàmica depenent de les necessitats del ciclista en cada moment. Està principalment pe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::580ff4ff2620abaf5e1bb84116abb1d8
http://hdl.handle.net/2117/363138
http://hdl.handle.net/2117/363138
Autor:
Marika MÄND, Aare KUUSIK, MARTIN Ants-Johannes, Ingrid H. WILLIAMS, Anne LUIK, Reet KARISE, Luule METSPALU, Külli HIIESAAR
Publikováno v:
European Journal of Entomology, Vol 103, Iss 2, Pp 319-322 (2006)
Using an opto-cardiograph combined with an infrared gas analyzer regular bouts of abdominal contractions were recorded from last instar larva of Bombus terrestris. The rate of CO2 release was about 0.7 ml g-1 h-1. The bouts of contractions were of tw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb9ce91cc2794b06a75ba16448445b44