Zobrazeno 1 - 10
of 4 151
pro vyhledávání: '"Active and Intelligent Packaging"'
Autor:
Dirpan, Andi1,2 (AUTHOR) dirpan@unhas.ac.id, Deliana, Yosini3 (AUTHOR), Ainani, Andi Fadiah1,2 (AUTHOR), Irwan4 (AUTHOR), Bahmid, Nur Alim5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Polymers (20734360). Oct2024, Vol. 16 Issue 19, p2783. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Hang1,2 (AUTHOR), Gao, Kun1,2 (AUTHOR), Guo, Huan3 (AUTHOR), Li, Rongfeng1,4 (AUTHOR) rongfengli@qdio.ac.cn, Li, Guantian1,2 (AUTHOR) rongfengli@qdio.ac.cn
Publikováno v:
Polymers (20734360). Sep2024, Vol. 16 Issue 17, p2402. 42p.
Publikováno v:
In Future Foods December 2024 10
Publikováno v:
Future Foods, Vol 10, Iss , Pp 100397- (2024)
The food packaging industry is seeking innovative ways to extend product shelf life and ensure food safety and quality through real-time monitoring. The bioactive properties and halochromic transitions of bioactive compounds make them suitable candid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4dca8c12376c44499c3f630ee6a0a7f1
Autor:
Md. Shirajul Islam Sarkar, Mst. Sharmin Farzana Nisa, Rafia Akter, Md. Ariful Hasan, Muhammad Mehedi Hasan, Kazi Belal Uddin, Murshida Khan, Md. Kamal
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100644- (2024)
During long marketing chain, Hilsa rapidly lose quality even in chilled condition. When purchase, consumers often get confused to differentiate between stale and fresh Hilsa. Four different active packages; namely, G1 (commercial oxygen absorber + ni
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3813e7afffc143a99e2c089770adc602
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2024 150
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules February 2024 259 Part 2