Zobrazeno 1 - 10
of 497
pro vyhledávání: '"Active Films"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100711- (2024)
Edible packaging made from natural biomaterials is a potential substitute for non-biodegradable, non-renewable, waste-accumulating, and greenhouse gases emitting synthetic plastics packaging, which maintain food quality, and improve shelf-life. Edibl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0dc3831bde1481ab79090542187738d
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 10, p 1480 (2024)
Biopolymer-based films can be activated by the incorporation of active compounds into their matrix. Plant extracts are rich in phenolic compounds, which have antimicrobial and/or antioxidant properties. The aim of this study was to produce gelatin-ba
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33ffb201b56e4ccf9f7ca7520375a503
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rafael Resende Assis Silva, Clara Suprani Marques, Tarsila Rodrigues Arruda, Samiris Cocco Teixeira, Taíla Veloso de Oliveira, Paulo Cesar Stringheta, Ana Clarissa dos Santos Pires, Nilda de Fátima Ferreira Soares
Publikováno v:
Polysaccharides, Vol 3, Iss 2, Pp 426-440 (2022)
The growing environmental concern with the inappropriate disposal of conventional plastics has driven the development of eco-friendly food packaging. However, the intrinsic characteristics of polymers of a renewable origin, e.g., poor mechanical prop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c0d917f1028492f9d6ade0f74b3ec16