Zobrazeno 1 - 10
of 1 082
pro vyhledávání: '"Actinidia kolomikta"'
Publikováno v:
Turczaninowia, Vol 25, Iss 4, Pp 69-75 (2022)
The nomenclature and lectotypification of the name Actinidia kolomikta (Maxim.) Maxim. are discussed. The correct authorship and date of publication of its basionym is specified, namely Prunus kolomikta Maxim., 27 XI 1856. The currently known origina
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b169aae702f49919430758f41ac2bf0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy Research. 2022, Vol. 20 Issue 2, p341-356. 16p.
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 15, Pp 723-731 (2021)
The demand for natural products, which are rich in biologically active compositions, grows constantly. The choice and production of such products can minimize the deficit of importance for human organism components, which are contained only in plant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c4f587af27544f9815971ef0b08b74d
Autor:
Asakura, Issei a, Hoshino, Yoichiro a, b, ⁎
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 16 June 2017 220:275-282
Autor:
Laima Česonienė, Viktorija Januškevičė, Sandra Saunoriūtė, Mindaugas Liaudanskas, Vaidotas Žvikas, Ričardas Krikštolaitis, Pranas Viškelis, Dalia Urbonavičienė, Paulina Martusevičė, Marcin Zych, Remigijus Daubaras, Aistė Balčiūnaitienė, Jonas Viškelis
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 3, p 372 (2024)
Variations between fruit cultivars can significantly impact their biochemical composition. The present research examined the variability in the qualitative and quantitative content of phenolic compounds in berry extracts of Actinidia kolomikta and Ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e71ac9f91469475a9d13b66e74589c23
Autor:
Panishcheva, Darya1 (AUTHOR) pani-darya@yandex.ru, Motyleva, Svetlana2 (AUTHOR) motyleva_svetlana@mail.ru, Kozak, Nataliya3 (AUTHOR) nat.kozak09@gmail.com
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2021, Vol. 15 Issue 1, p723-731. 9p. 3 Color Photographs, 2 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.