Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Acquistapace S"'
Autor:
Dekkers, B.L., Acquistapace, S., Donato, L., Soulié, Virginie, Stoudmann, R., Loussert, C., Meyer, C., Engmann, J., Wooster, T.J.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2020 99
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 1 October 2019 553:308-319
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 2005 261(1):25-28
Autor:
Bonati, M., Cartabia, M., Zanetti, M., Conte, S., Renzetti, V., Salvoni, L., Molteni, M., Trabattoni, S., Effedri, P., Fazzi, E., Filippini, E., Pedercini, E., Zanetti, E., Fteita, N., Arisi, D., Mapelli, R., Frassica, S., Oriani, S., Trevisan, C., Acquistapace, S., Martinelli, O., Villani, D., Binaghi, E., Deriu, A., Vasile, G., Borchia, A., Morosini, P., Breviglieri, M., Capovilla, G., Segala, R., Battaini, C., Bissoli, C., Canevini, M. P., Cropanese, I., Fornaro, E., Leonardi, G., Merati, S., Reale, L., Saccani, M., Vaccari, R., Valenti, V., Balottin, U., Chiappedi, M., Vlacos, E., Meraviglia, C., Palmieri, M. G., Ruffoni, G., Rinaldi, F., Soardi, F., Luoni, C., Rossi, G.
Publikováno v:
BMC Health Services Research
BMC Health Services Research, Vol 19, Iss 1, Pp 1-10 (2019)
BMC Health Services Research, Vol 19, Iss 1, Pp 1-10 (2019)
Background To investigate timely access to and the time needed to complete the diagnostic path of children and adolescents with suspected attention deficit hyperactivity disorder (ADHD) in the 18 Italian Lombardy Region ADHD reference centers. Method
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leser, M., Bezelgues, J., Serieye, S., Frossard, P., Acquistapace, S., Appolonia-Nouzille, C., Grigoriev, D., Miller, R.
Publikováno v:
Proceedings 4th International Symposium on Food Rheology and Structure
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1874::e8571aa866c6226368b581f9e457992b
https://hdl.handle.net/11858/00-001M-0000-0028-1AFC-911858/00-001M-0000-0015-5BED-D
https://hdl.handle.net/11858/00-001M-0000-0028-1AFC-911858/00-001M-0000-0015-5BED-D
Publikováno v:
Food & Function; Jan2016, Vol. 7 Issue 1, p58-68, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.