Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Acquadro, Elena"'
Autor:
Oberto, Alessandra1 (AUTHOR), Acquadro, Elena1 (AUTHOR), Bus, Thorsten1 (AUTHOR), Sprengel, Rolf2 (AUTHOR), Eva, Carola1 (AUTHOR)
Publikováno v:
European Journal of Neuroscience. Jul2007, Vol. 26 Issue 1, p155-170. 16p. 7 Diagrams, 3 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lamberti, Cristina, Acquadro, Elena, Corpillo, Davide, Giribaldi, Marzia, Decastelli, Lucia, Garino, Cristiano, Arlorio, Marco, Ricciardi, Carlo, Cavallarin, Laura, Giuffrida, Maria Gabriella
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2153::24b4651a6c6a2e48c041b26fdc7a7dc2
http://hdl.handle.net/11583/2651846
http://hdl.handle.net/11583/2651846
Autor:
Cristina, Lamberti, Lamberti, Cristina, Elena, Acquadro, Acquadro, Elena, Davide, Corpillo, Corpillo, Davide, Marzia, Giribaldi, Giribaldi, Marzia, Lucia, Decastelli, Decastelli, Lucia, Cristiano, Garino, Garino, Cristiano, Marco, Arlorio, Arlorio, Marco, Carlo, Ricciardi, Ricciardi, Carlo, Laura, Cavallarin, Cavallarin, Laura, Maria Gabriella, Giuffrida, Giuffrida Maria, Gabriella
Publikováno v:
Food chemistry 199 (2015): 119–127. doi:10.1016/j.foodchem.2015.11.130
info:cnr-pdr/source/autori:Cristina, Lamberti; Elena, Acquadro; Davide, Corpillo; Marzia, Giribaldi; Lucia Decastelli; Cristiano Garino; Marco, Arlorio; Carlo Ricciardi; Laura, cavallarin; Maria Gabriella, Giuffrida/titolo:Validation of a mass spectrometry-based method for milk traces detection in baked food/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2015.11.130/rivista:Food chemistry/anno:2015/pagina_da:119/pagina_a:127/intervallo_pagine:119–127/volume:199
info:cnr-pdr/source/autori:Cristina, Lamberti; Elena, Acquadro; Davide, Corpillo; Marzia, Giribaldi; Lucia Decastelli; Cristiano Garino; Marco, Arlorio; Carlo Ricciardi; Laura, cavallarin; Maria Gabriella, Giuffrida/titolo:Validation of a mass spectrometry-based method for milk traces detection in baked food/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2015.11.130/rivista:Food chemistry/anno:2015/pagina_da:119/pagina_a:127/intervallo_pagine:119–127/volume:199
A simple validated LC-MS/MS-based method was set up to detect milk contamination in bakery products, taking the effects of food processing into account for the evaluation of allergen recovery and quantification. Incurred cookies were prepared at eigh
Autor:
Agostini, Francesco, Ruzza, Marta, Corpillo, Davide, Biondi, Luca, Acquadro, Elena, Canepa, Barbara, Viale, Alessandra, Battiston, Monica, Serra, Fabrizio, Aime, Silvio, Mazzucato, Mario
Publikováno v:
PLoS ONE; 9/6/2018, Vol. 13 Issue 9, p1-20, 20p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lamberti, Cristina1 cristina.lamberti@ispa.cnr.it, Acquadro, Elena2 acquadro@bipcamail.it, Corpillo, Davide2 corpillo@bioindustrypark.it, Giribaldi, Marzia1 marzia.giribaldi@ispa.cnr.it, Decastelli, Lucia3 Lucia.Decastelli@izsto.it, Garino, Cristiano4 cristiano.garino@pharm.unipmn.it, Arlorio, Marco4 marco.arlorio@pharm.unipmn.it, Ricciardi, Carlo5 carlo.ricciardi@polito.it, Cavallarin, Laura1 laura.cavallarin@ispa.cnr.it, Giuffrida, Maria Gabriella1 gabriella.giuffrida@ispa.cnr.it
Publikováno v:
Food Chemistry. Jul2016, Vol. 202, p520-520. 1p.