Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Acosta, Diego Fernando"'
Autor:
Celis-Carmona Daniel Deciderio, Alonso-Gómez Leonardo Alexis, Agudelo-Laverde Lina Marcela, Roa-Acosta Diego Fernando, Nieto-Calvache Jhon Edinson
Publikováno v:
Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100392- (2024)
In the Orinoco and Amazon regions, a nut from a tree called cacay is cultivated, from which oil and cacay seed cake flour (CF) with promising industrial properties are obtained. The CF composition and flow type of aqueous suspensions of CF were analy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a9486b1ede64108b07be92c2370e341
Autor:
Pastrana-Pastrana, Álvaro Javier, Flores-Gallegos, Adriana Carolina, Roa-Acosta, Diego Fernando, Rodríguez-Herrera, Raúl, Solanilla-Duque, José Fernando
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2025 158
Autor:
Amaya-Vélez, Yuberley, Roa-Acosta, Diego Fernando, Nieto-Calvache, Jhon Edinson, Agudelo-Laverde, Lina Marcela
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Publikováno v:
In Heliyon 30 August 2024 10(16)
Publikováno v:
In NFS Journal August 2024 36
Autor:
Córdoba-Cerón, Deiny Maryeli, Bravo-Gómez, Jesús Eduardo, Agudelo-Laverde, Lina Marcela, Roa-Acosta, Diego Fernando, Nieto-Calvache, Jhon Edinson
Publikováno v:
In Heliyon August 2023 9(8)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ROA-ACOSTA, DIEGO-FERNANDO1 droa@unicauca.edu.co, HOYOS-CONCHA, JOSÉ-LUIS2, BRAVO-GOMEZ, JESÚS-EDUARDO3
Publikováno v:
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial. jul-dic2022, Vol. 20 Issue 2, p76-86. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.