Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Acidified food"'
Autor:
Fred Breidt, Caitlin R. Skinner, Mileah Shriner, Mollie Ruinsky, Seo Young Yang, Robert P. Wine, Lynette Johnston
Publikováno v:
SoftwareX, Vol 24, Iss , Pp 101545- (2023)
A Matlab GUI program, IngredientDB, was developed to help determine the pH and buffering of ingredients in acidic food products based on product formulations. A database of buffer capacity models for both low acid and acid food ingredients was develo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e488374f76aa4fd2a962269b4f5ce90a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matthew Krug, Soohyoun Ahn
Publikováno v:
EDIS, Vol 2019, Iss 2 (2019)
Food businesses are subject to a wide range of regulatory requirements. Food entrepreneurs who want to produce and sell acidified foods or low-acid canned foods must abide by specific FDA regulations. This new 3-page document intends to clarify the i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a37cdc3dabc422f87eb58078c7711e9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Protection, 82(10), pp. 1736-1743
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Consumption of spicy foods and hot sauces is currently a popular trend worldwide. Shelf-stable acidified sauces are commonly hot-filled to ensure commercial sterility, but cold-fill-hold processes might also be suitable if microbial safety and stabil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4c63c39556381459d1da7e4885d3a12e
https://meridian.allenpress.com/jfp/article-abstract/82/10/1736/420886/Fate-of-Spoilage-and-Pathogenic-Microorganisms-in?redirectedFrom=fulltext
https://meridian.allenpress.com/jfp/article-abstract/82/10/1736/420886/Fate-of-Spoilage-and-Pathogenic-Microorganisms-in?redirectedFrom=fulltext
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.