Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Acidification activity"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 9, p 1146 (2020)
The aim of this work was to investigate the effect of pulsed electric fields (PEF) on the growth and acidification kinetics of Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus CFL1 during fermentation. The PEF treatments were applied during the fermentati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be3db20af7dd48178b71976d0b5feb37
Publikováno v:
Vìsnik: Kiïvsʹkij Nacìonalʹnij Unìversitet Imenì Tarasa Ševčenka. Bìologìâ, Vol 66, Iss 1, Pp 46-48 (2016)
Integral indicators of common buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench.) and tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertn.) root cell H+-ATPase functional status – acidification activity and relative acidification activity under aluminium treatment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19b570d5cbb5444abd39d18d939fb2f8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods
Volume 9
Issue 9
Foods, Vol 9, Iss 1146, p 1146 (2020)
Foods, MDPI, 2020, 9 (9), pp.1146. ⟨10.3390/foods9091146⟩
Volume 9
Issue 9
Foods, Vol 9, Iss 1146, p 1146 (2020)
Foods, MDPI, 2020, 9 (9), pp.1146. ⟨10.3390/foods9091146⟩
The aim of this work was to investigate the effect of pulsed electric fields (PEF) on the growth and acidification kinetics of Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus CFL1 during fermentation. The PEF treatments were applied during the fermentati
Publikováno v:
Applied and Environmental Microbiology
Lactococcus lactis is used in large quantities by the food and biotechnology industries. L. lactis can use oxygen for respiration if heme is supplied in the growth medium. This has been extensively studied in batch cultures using various mutants, but
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.